準備結婚瘦臉去Origin Spa 360無針隱形能量線面即刻有效

網上見到美容Blogger Kimmy 準備要結婚分享下佢變靚心得!!Origin Spa連登,Origin Spa高登 Origin Spa 好評推介

Kimmy 準備要結婚啦!想要以最靚靚既狀態見人,我回復年輕緊緻既肌膚,今日我決定去Origin Spa 做HIFU與專利熱點擴散技術,360無針隱形能量線面,我覺得好HIFU技術,非入侵性療程,無傷口、無恢復期之餘,即時效果更勝傳統埋線!

因為Origin Spa 360無針隱形能量線面療程,有好幾種效果好啱我需要,無針埋線嘅無創拉提技術易於面部曲面上運行,發出能量聚焦超聲波以編織手法將隱形的能量線埋入真皮層及SMAS筋膜層,幫助肌底建立新的膠原彈力纖維網,即時做到全面輪廓提升、有效刺激膠原再生。

– 有效改善鬆弛, 下垂問題

– 輪廓及面頰提升

– 收緊雙下巴

– 改善眼袋

– 提拉面部線條

– 塑造蘋果肌

整個療程約1小時左右,Origin Spa治療師先幫我細心咁卸妝同潔面,在卸妝潔面後,Origin的治療師會因應我面部情況而重點改善,我眼袋,兩邊面和眼眉位問題比較嚴重,兩邊面有啲BabyFat,同時有啲位皮膚好乾燥。

開始前,Origin Spa美容師會幫我臉上塗上厚厚既啫喱,由於Origin Spa 360無針隱形能量線面較温和,唔需要用麻醉膏,療程進行其間只會感覺到痺痺地,但完全唔痛。

療程後,我無泛紅和敏感情況,臉位同眼眉位有即時明顯拉緊及提升效果,臉部輪廓提升,皮膚亦緊致咗唔會鬆弛,眼袋改善咗, 效果好明顯。

由於360無針隱形埋線不會對表皮造成傷害,療程後可以即刻化妝、約朋友去街食飯無問題,比傳統手術埋線更持久、更安全。

Origin Spa 係V形輪廓專家,效果好做到徹底,真正永久解決煩惱。

Origin Spa連登 Origin Spa高登 推介  皮膚黑脫毛店家效果一樣好

奶茶新聞 Milkteanews

發佈留言

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。