【世界盃賽程】ViuTV免費播19場及隱藏的免費64場賽事

世界盃 2018 快將開鑼,大家當然最想知道世界盃賽程和免費直播頻道! 2018 俄羅斯世界盃了,想免費收看?其實 ViuTV 99 台已經有得睇,還會免費直播當中 19 場賽事!

這 19 場免費直播的世界盃 2018 賽事中,也不乏好睇的戲碼。即時跟大家看看世界盃賽程,當中 6 月 14 日就會有揭幕戰俄羅斯 vs 沙地阿拉伯打響頭炮;另外,6 月 16 日更有「雙牙」對決,葡萄牙 vs 西班牙,可看 C 朗如何以一人之力扭轉戰果!至於港人最愛的英格蘭,將會在 6 月 24 日免費播放。當然 7 月份開始的 16 強賽事、8 強賽事,ViuTV 99 台將會分別播放 2 場。而準決賽及 7 月 15 日的決賽,也是免費播,大家不要錯過喔!

其實香港球迷想睇免費睇埋全部世界盃直播,仲有一個唔係好多人知嘅方法,就係喺微信關注【世界盃直播間】,有全部直播頻道。

文: 奶茶仔

 

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *