《東張》李潤庭賤格 偷食食到返屋企

《東張西望》主持李潤庭被爆高調偷食,全 港鬧爆李潤庭係賤男。 他與任職空姐的太太Crystal Wong於2011年結婚,不時在網上放閃,做到好似好顧家好老公咁。不過李潤庭日前卻被爆趁任職空姐的太太外出工作時,與小三在赤柱街頭親熱,狂摸對方Pat Pat之餘又公然激吻,偷食偷到咁張揚認真賤格!原來上月24日係兩人結婚五周年紀念,李潤庭在網上晒與太太的恩愛合照,

不過慶祝第二日就被影到帶小三返屋企!其實小編晨早對呢條友無咩好感,笑到笑得狗過人,你地睇!都唔個白痴點解專捧D樣衰男主持!(可能真係當觀眾白痴)

而呢位小三Tiffany嘅身份已經被起底,佢同樣都係喺溫哥華回流,有消息話李潤庭同Tiffany認識已經有10幾年,好大機會佢哋喺溫哥華已經有來往,據消息Tiffany之前喺溫哥華原來只係在一間打war game嘅舖頭做收銀員,不過佢當時已經周身名牌袋,讀者仲話佢識朋友第一件事係睇人哋用邊個名牌,先再考慮做唔做朋友喎!

文: 奶茶仔

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *