美翹臀模特兒「Yoanjii」

好多女仔依家透過Instagram, Facebook,17,直播賺錢,收入可能仲高過專業人士。香港都有好一班女仔係用咁嘅方法黎維生,佢哋嘅收入來源基本上都係來自廣告,又或者因為人氣高,所以會受邀出席活動。簡單啲黎講,Instagram係一個宣傳平台,本身就應該唔會有錢收嘅——除非你好似呢位韓國妹「Joanjii」咁好身材啦!
y2

y6

y5

y4

y3

y1

y7

y8

Joanjii係一名韓國模特兒,除咗硬照攝影工作,佢亦經常出席汽車活動。佢嘅賣點係佢個非常翹嘅Pat Pat。 在IG上放好多自己個翹Pat Pat相擺明引人流⋯⋯口水,

y10

y11

y12

y13

y14

y15
原來佢IG上有附上一條Paypal Link,可以直接入數比佢。唔知有咩用?,但在IG咁做又真係第一次見。唔知我畀多D$$,會唔會有咩特別待……?

yoanjii on instagram

文:奶茶仔

發表迴響

你的電子郵件位址並不會被公開。 必要欄位標記為 *